Zona Industriale: Prishtinë –Fushe Kosova / International Airoport  

Shërbimet tona

kënaqësia juaj...

Sherbimet
  SHIKONI BLLOGUN

Shërbimet

Plotësimi i kërkesave dhe arritja e përmbushjes se tyre, është prioriteti ynë. Andaj ne përpiqemi që ato t'i realizojmë në saj te shërbimeve që janë në dispozicion për ju 24 orë. Kërkesat e juaja e bëjnë punën tonë më të susksesshme nëse arrihet plotësimi i tyre, dhe ne përpiqemi për këtë.

KASKO Sigurimi

Gjeni rrugën më shpejtë..

Aksidentet ndodhin, dhe në mënyrë që ju të mos brengoseni për atë se sa do t'ju kushtojnë dëmtimet, ne do ju pajisim me një kontratë sigurimi vullnetar, qëllimi i së cilës është të kompensoj të gjitha dëmet, që mund të pësojë automjeti duke e kthyer atë në gjendjen e mëparshme.

Sigurimi jonë kasko ofron mbulime të ndryshme, duke bërë të mundur alternativa zgjedhjesh.

GPS Navigimi

Gjeni rrugën më shpejtë..

Dëshironi të dini rrugët apo shtigjet, bllokimet e trafikut dhe rrugët alternative, vendndodhjen e hoteleve, karburanteve, apo vendet të cilat keni interes ti gjeni, atëherë ju nuk keni nevojë të brengoseni, sepse veturat tona ju ofrojnë plotësimin e te gjithave pyetjeve të cilat ju mund t'i keni.

ULËSE PËR FËMIJË Child Seats

Super ulëse pa brenga per mamatë..

Siguria e fëmijve tuaj është në rradhë të parë, andaj në mënyrë që ju të jeni plotësisht të sigurtë për ta, veturat tona janë të pajisura me ulëset e veqanta, që ju mundësojnë fëmijëve tuaj reahatinë gjatë udhëtimit, si dhe sigurinë e tyre.

SHOFER Child Seats

Pse të mos i ofroni vetes komoditetin, gjersa jeni në veturë?!

Nuk do te ishte mirë që njëherë të ndiheni rehat, dhe thjesht ta shijoni rrugën, dhe udhëtimin, duke mos e patur mendjen tek udha dhe tek vozitja. Andaj ne ju mundësojmë juve një shofer privat, i cili do të bëj të mundur, që ju ta ndjeni komoditetin e duhur dhe thjesht të kënaqeni në udhëtimin tuaj.