Zona Industriale: Prishtinë –Fushe Kosova / International Airoport  
Kontakt
  SHIKONI BLLOGUN

Ne punojmë për ju, dhe me shërbimet që ju ofrojmë dëshirojmë t'i pëmbushim kërkesat e juaja. Andaj nëse ende keni pyetje apo ju intereson ende ndonjë gjë mbi shërbimet tona, mos hezitoni ta shuani kureshtjen dhe të na shkuani.

Plotëso formularin më poshtë për t'u abonuar për ofertat tona javore, dhe zbritjet festive..

(Ky do jetë i sigurtë)(Opsionale)