Zona Industriale: Prishtinë –Fushe Kosova / International Airoport  

Shijoni Verën

Rezervoni me Shotani Rent

Ballina
  SHIKONI BLLOGUN

TANI ME APLIKACION për IOS!

Ne ju mundësojmë që të rezervoni më lehtë, shpejtë dhe sigurtë..

Keni menduar ndonjëhere që t'ju qaseni kërkesave tuaja me aq lehtësi, dhe të kërkoni plotësimin e tyre në mënyre fare të thjesht? Të mos shpenzoni kohën duke u munduar të gjeni se si funksion një web? Ose duke mos patur njohuri mbi opcionet e paraqitura? Këto pyetje të cilat mund t'i keni ju, përgjigjen fare lehtë, vetëm nëse ju i qaseni web-it tonë. Ajo qka e bën të lehtë këtë qasje është mënyra sa më e thjeshtë dhe e kuptueshme e opcioneve, e mbushur me detaje te cilat do t'ju ndihmojnë juve të kërkoni atë qka ju nevojitet. Rezervimi i veturave nga shtepia nuk ka qene asnjehere me i lehte, si dhe kerkesat e juaja nuk kane qene asnjehere me te thjeshta per t'u u permbushur ne saj te funksionimit sa më të duhur të risise që kemi bërë në web-in e ri.

Të besuar nga
Hotel AFA Hotel Sirius Swiss Diamond Hotel Swiss Diamond Hotel German KFOR

KASKO SigurimiCASCO Insurance

Siguria juaj në duart tona..

Aksidentet ndodhin, dhe në mënyrë që ju të mos brengoseni për atë se sa do t'ju kushtojnë dëmtimet, ne do ju pajisim me një kontratë sigurimi vullnetar, qëllimi i së cilës është të kompensoj të gjitha dëmet, që mund të pësojë automjeti duke e kthyer atë në gjendjen e mëparshme.

Sigurimi jonë kasko ofron mbulime të ndryshme, duke bërë të mundur alternativa zgjedhjesh.

GPS NavigimiGPS

Gjeni rrugën më shpejtë..

Dëshironi të dini rrugët apo shtigjet, bllokimet e trafikut dhe rrugët alternative, vendndodhjen e hoteleve, karburanteve, apo vendet të cilat keni interes ti gjeni, atëherë ju nuk keni nevojë të brengoseni, sepse veturat tona ju ofrojnë plotësimin e te gjithave pyetjeve të cilat ju mund t'i keni.

Ulëse për fëmijëChild Seats

Super ulëse pa brenga per mamatë..

Siguria e fëmijve tuaj është në rradhë të parë, andaj në mënyrë që ju të jeni plotësisht të sigurtë për ta, veturat tona janë të pajisura me ulëset e veqanta, që ju mundësojnë fëmijëve tuaj reahatinë gjatë udhëtimit, si dhe sigurinë e tyre.